18 Oct
catering

#Catering

Estimats #sushilovers!

A part del nostre restaurant SORA, i el nostre SUSHI CORNER, per tal d’oferir al client experiències noves i una estona més de diversió realitzem esdeveniments per als nostres

catering2

Sabem com d’important és celebrar una boda, o un aniversari,… per vosaltres. I nosaltres t’ho organitzem tot, fem que aquell dia sigui especial des de el primer moment del dia fins que se’n va l’última persona. Fem d’aquell dia un dia màgic i inoblidable, en la qual tu o la teva parella sigueu els protagonistes, i el sushi no falti en cap moment.

catering3

El nostre cuiner Carlos Mesas és un expert en sushi, i realitza “show cookings” cuinant en directe i al moment, és un espectacle digne de veure i de gaudir que no et pots perdre que afegirà un plus de màgia.

catering4