18 Oct
repte69

#REPTE69

Estimats amants del sushi! Estimats sushilovers! Arriba per a vosaltres un nou repte a superar.

Sabem que t’agrada el sushi i sabem també que ets una persona amb ambició, sense límits i que t’encanta superar-te a tu mateix. Tens davant una oportunitat que no has de deixar escapar, això és el: #REPTE69.

Consisteix en menjar-se 69 peces de sushi en només 45 minuts. Has de ser ràpid, has de ser llest i sobretot, HAS DE TENIR GANA. Potser vindràs amb una estratègia, o pot ser no. Però sigui com sigui, t’esperem per a què posis a prova el teu nivell de sushilover.

 

A més, pots entrar al nostre “hall of fame”, i sortir en un vídeo a la nostra pàgina de Facebook per ensenyar-li a tots els teus amics.

 

No esperis més i atreveix-te!

Per a més informació: info@sorareus.com o 977 34 18 82