sora-serveis2

_DSC0166

WAITLESS NEXIA, l’agència de comunicació de SORA, va decidir reunir-se amb ells, concretament amb el seu gerent Carlos Mesas, per a què ens expliqués una mica més com van ser els inicis del restaurant i la seva forma de fer les coses. SORA es caracteritza per un tracte proper, com si fossin família, per ser divertida, i per demostrar als clients que es gaudeix molt el que es fa.

WN: Per què et vas iniciar al món de la restauració?

SORA: Com a hobby.

Carlos abans de formar la família SORA dedicava la majoria del seu temps a les finances i com a hobby li agradava fer sushi. Cada cop aquesta afició va anar ocupant més hores del seu dia fins a convertir-se en una professió.

WN: Com van ser els inicis de SORA?

SORA: Va començar sent una cocteleria, longe club que com a complement oferia sushi. Vam veure que la gent va començar a vindre més pel menjar i vam donar un tomb al negoci, el vam enfocar a un restaurant de Sushi. Tot i que ara estem treballant amb un altra forma de sorprendre als nostres clients a través del menjar…

WN: Espera, espera… Què és això de la nova proposta que voleu oferir als clients?

SORA: Volem introduir cuina mexicana al nostre establiment.

WN: I quines intencions teniu amb aquesta nova proposta?

SORA: Considerem que a Reus no hi ha molta oferta de menjar mexicà. La nostra idea és sorprendre al client seguint la nostra filosofia; d’oferir un plat tradicional però que sigui tot el contrari. Tothom té a l’abast menjar mexicà tradicional però nosaltres volem trencar amb això i volem oferir plats que no es puguin fer a casa.

WN: Què és el pitjor del teu treball?

SORA: Els horaris, mentre els demés tenen festa nosaltres és quant més treballem.

WN: De quina cultura has agafat més característiques per a introduir a les creacions del restaurant?

SORA: Està clar que de la cultura japonesa, però també de l’europea. Però el que més m’influeix en la cuina són el productes que estan de moda. Foie, formatge blau… sempre intentem jugar amb els elements que estan de moda barrejats amb la cuina japonesa per sorprendre al nostre client.

WN: Cap a on vols arribar amb el teu restaurant?

SORA: Tenim moltes idees noves que volem anar aplicant per sorprendre al nostre client. Inclús, no ens tanquem les portes a l’opció de franquiciar.

WN: La cuina de SORA es caracteritza per ser original pel que fa la barreja de sabors. Quin procés creatiu seguiu per elaborar els vostres plats?

SORA: No seguim cap procés (riu). No ens fa por arriscar-nos barrejant sabors de diferents cultures per a poder sorprendre a la gent.

WN: Quina característica ha de tenir un plat per a que porti el segell de SORA?

SORA: Que esperis alguna cosa i sigui completament l’oposat.

WN: A part de treballar en el restaurant també vas a esdeveniments com bodes, batejos… Com va sorgir la idea?

SORA: Vam donar-nos compte de què hi havia un nínxol de mercat. Vam veure que fer un show cooking de sushi en directe era molt atractiu per al client i que tindria molta tirada.

WN: En quins esdeveniments esteu treballant actualment?

SORA: Ara mateix estem centrats en TOT NUVIS. Aquesta fira és una bona oportunitat per donar-nos a conèixer entre la gent que vol organitzar un esdeveniment i li vol donar un punt diferent, exòtic. En aquesta fira ens diferenciem molt, ja que acostuma ha haver-hi poc estants que presenten una oferta com la nostra de show cooking.

218a8102

SORA ha participat en diversos shows cooking tant en restaurants com en bodes i batejos, presentant varietats de sushi calent i sushi de colors.

WN: Què us ha aportat participar en el Ganxet Pinxo?

SORA: Ens ha aportat quasi tot. Ha permès que molts clients ens coneguessin i s’interessessin pel nostre menjar. També som conscients que ens ho juguem tot al Ganxet, perquè igual que captem clients fent les coses bé, si no fem un bon pinxo…

WN: Quina ha sigut la decisió més difícil que has hagut de prendre com a gerent de SORA?

SORA: Sacrificar gran part de la meva vida personal.

WN: Abans d’entrar en el món de la restauració, et dedicaves a les finances. Com passes d’un món a un altre?

SORA: Tot va començar per hobby, m’agradava molt fer sushi i còctels.

WN: SORA ha anat agafant cada cop clients més fidels. Quin és el vostre secret?

SORA: No venem sushi, venem un bon servei. El que més ens preocupa és que el client marxi amb una bona sensació, per això ens centrem tant en donar un tracte proper. També intentem innovar constantment per a sorprendre el client.

WN: SORA s’identifica per ser un restaurant molt familiar i el client ho nota. Què és el que més valores del teu equip?

SORA: SORA és treball en equip, tot i que jo acostumo a ser la cara visible del negoci no sóc res sense el meu equip.

Al marxar de l’entrevista, WAITLESS vam ser contagiats per la filosofia de SORA, contagiats per la passió de fer les coses bé i de la importància del treball en equip.

Ens veiem a la pròxima entrada al blog,soralogo

Salutacions!